Improvisatiecoach

Vraag jij je af hoe anderen dat doen, wanneer ze spontaan op gehoor moeiteloos met muziek meespelen?

Geneer je je weleens als het jou niet lukt om te improviseren op een bepaald liedje, zelfs niet om de juiste noten te vinden?

Zakt de moed je in de schoenen wanneer je advies krijgt over akkoorden, ladders en licks? Lukt het niet om dit allemaal te onthouden?

Heb je het gevoel dat je aan je muzikale plafond zit en heb je geen methode om verder te komen?

Worstel je met een intellectuele benadering van improviseren waarbij je steeds moet schakelen tussen ladders en arpeggio’s en zou je liever een simpele methode leren waarmee je melodieën over akkoorden kunt creëren?

Weet je niks te verzinnen, speel je steeds hetzelfde en voel je je niet creatief?

Wil je het liefste je eigen muziek kunnen spelen, de muziek die diep in je verbeelding ligt?

Ik help musici die vol vertrouwen willen improviseren. Ik richt me

Het ligt niet aan jou! Het ligt aan de manier waarop je oefent.

Muziek op gehoor herkennen kun je eenvoudig leren en improviseren kun je stap voor stap ontwikkelen. Maar dan moet je het wel op de juiste manier aanpakken….

Wat jij nodig hebt is een oefenroutine die je losweekt van je bladmuziek, auditief is en de ruimte biedt om jouw persoonlijke stem te ontdekken. Een methode die overzichtelijk is en je steeds laat zien waar je bent en wat jouw volgende stap is.

De Introductie in Melodische Improvisatie biedt jou een start met een simpele methode waarmee je melodisch over akkoorden kunt soleren en waarmee je muziek leert begrijpen op gehoor.

Je ontdekt de eenvoud en kracht van harmonie en je leert hoe je muziek als taal kunt gebruiken. Zodat je muziek speelt zoals je een gesprek voert: moeiteloos, naturel en met ruimte voor je eigen inbreng.

Bekijk hier mijn aanbod van workshops, langlopende trainingen, individuele coaching en online cursussen. Of neem contact op wanneer jouw aanbod er niet bij staat.

Ik hoop je een keer te ontmoeten.