Improvisatiecoach

Wil jij leren hoe je de muziek kunt spelen die je je verbeeldt? Wil je melodieën en harmonieën op gehoor leren herkennen en zou je zelfs je eigen muziek willen leren verzinnen? Dan heb je een dieper begrip van muziek nodig dan het simpelweg uit je hoofd leren van een aantal toonladders en akkoordsymbolen. Wat je nodig hebt is een oefenroutine waarmee je zelf muziek leert creëren, waarin je jezelf oefent om muziek te begrijpen op gehoor en waarmee je leert hoe je de klanken kunt vinden die jij mooi vindt.

Ik help musici die vol vertrouwen willen improviseren. Ik richt me vooral op melodische improvisatie (in alle Westerse muziekstijlen) en kan daardoor iedereen helpen die een melodisch instrument speelt (bijvoorbeeld alle blaasinstrumenten). Ik werk met de methode Improvise for Real. Mijn eigen bedrijf heet Echt Improviseren. Ik help zowel de beginner die nog nooit geïmproviseerd heeft, als de ervaren improvisator die op zoek is naar een creatieve benadering van improvisatie.

Wil jij graag hulp om de muziek die je je verbeeldt te kunnen uiten en spelen? Bekijk dan mijn aanbod van workshops, langlopende trainingen, individuele coaching en online cursussen. Of neem contact op wanneer jouw aanbod er niet bij staat.

Ik hoop je een keer te ontmoeten.