Wil jij live muziek op je feest? Muziek die niet overheersend is maar wel sfeer toevoegt en jouw feest geslaagd maakt? Gespeeld door levende muzikanten van fantastische allure? Dan is mijn trio Attune iets voor jou. Vrolijke pop, sfeervolle jazz, spannende soundtracks of gewoon mooie liedjes. Sax, gitaar en bas, aangevuld met zang, shakers, tamboerijn en handclaps. Ik nodig hiervoor fantastische musici uit; ervaren alleskunners die zich gemakkelijk aanpassen aan de muziek die jouw feest nodig heeft. Een uitermate geschikt trio voor een feestelijke ontvangst, een muzikaal intermezzo of een bijzondere omlijsting van bijvoorbeeld jouw bruiloft, diner of bijzondere verjaardag. Voor kleine feestjes (tot 50 personen) kunnen we ook met z’n tweeën komen. Wil je ook lekker dansen, dan neemt Attune een percussionist en een aangepaste geluidsset mee!

bezettingen:
duo (sax en gitaar) – tot ca 50 gasten.
trio – (duo + bas OF zang) – easy, swingend en groovy.
kwartet – (trio + percussie of drums) – dansbaar! 

Reacties van klanten die Attune geboekt hebben op hun feest:

Wij kijken terug op een super dag en waren bijzonder blij met onze keuze voor Attune. Fantastische muziek, meedenken in het programma, plezier onderling tijdens het spelen, aanspreekbare en hele aardige persoonlijkheden. Ook onze gasten waren happy en onder de indruk. Bevelen jullie aan iedereen aan, en zullen direct aan Attune denken als we weer iets te vieren hebben.

Onze grote dank, Akke en Ton

*

Het was een geslaagd feest. Wat betreft de muziek niets dan lof, de musici waren leuk, ze dachten goed mee, speelden in op de situatie (buiten- en binnengebeuren) en pasten goed bij het feest en de sfeer die we hadden bedacht. We hebben veel complimenten gehad over de bandkeuze, veel mensen dachten dat we ze al vooraf kenden.

Als wij, of onze vrienden, weer op zoek moeten naar live muziek, dan weten we je zeker te vinden.

Vriendelijke groet, René en Nanda.

*

We hebben gisteren een zeer geslaagde opening gehad. De bijdrage van Attune speelde daarbij absoluut een rol! Vele medewerkers waren er erg positief over, dus voor herhaling vatbaar. Ze hadden ze een goede centrale plek in de feestruimte, waardoor iedereen er van kon genieten. Super!
 
Wellicht tot een volgende keer.  

Wendy K.
Marketing Coördinator
Vestas Central Europe